Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Εξιχνιάστηκε υπόθεση παιδικής πορνογραφίας


Συνελήφθη στο Μοσχάτο ένας 56χρονος και εις βάρος δυο άλλων, ηλικίας 39 και 32 ετών, σχηματίστηκε δικογραφία, ύστερα από καταγγελία που έγινε στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, πριν λίγο καιρό έγινε καταγγελία Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τρεις άνδρες οι οποίοι είχαν πορνογραφικό υλικό με πρωταγωνιστές μικρά παιδιά. Οι φωτογραφίες ήταν αποθηκευμένες σε υπολογιστές στον χώρο εργασίας τους όπου και διεξήχθη έρευνα.

Την Τρίτη (8/9) κατασχέθηκαν οι υπολογιστές από τις αρχές και παράλληλα ελέγχθηκαν τα σπίτια των κατηγορουμένων. Την Τετάρτη οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Στην σωματική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον 56χρονο βρέθηκε μια συσκευή αποθήκευσης αρχείων USB η οποία περιείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας ενώ στο σπίτι του κατασχέθηκαν τρεις σκληροί δίσκοι και 16 CD με παρόμοιο περιεχόμενο.

Τέλος, από όλες τις έρευνες που έγιναν και στους τρεις κατηγορούμενους, βρέθηκαν τέσσερις σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή.

cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου