Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Από τους κατηγορούμενους παραγγέλνει εμβόλια η Ελλάδα!


Στις 24 Ιουνίου 2009, είχε ανακοινωθει το κατηγορητήριο, αλλά και οι κατηγορούμενοι των αγωγών που ασκήθηκαν σε διάφορες χώρες όσων αφορά το ζήτημα των μαζικών εμβολιασμών για την -δήθεν- πρόληψη της πανδημίας "γρίπης των χοίρων". Ανάμεσα σε άλλους κατηγορουμένους, φιγουράρουν τα ονόματα των διευθυντών φαρμακευτικών κολοσσών όπως:


Robert Parkinson, CEO BAXTER INT.
Daniel Vassela, CEO NOVARTIS International AG
Chris Viehbacher, CEO SANOFI AVENTIS
Andrew Witty, CEO GSK PLC
Rahul Singhvi, CEO NOVAVAX

Από την άλλη πρόσφατο δημοσίευμα της "ημερησίας" αναφέρει πως η ελληνική Κυβέρνηση παρήγγειλε ήδη 8.000.000 εμβόλια από τις ακόλουθες εταιρίες:

2.000.000 εμβόλια από την εταιρεία Glaxo. Η παραλαβή τους θα ξεκινήσει από τα μέσα Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί εντός του Δεκεμβρίου.

3.000.000 εμβόλια από την εταιρεία Novartis. Η παραλαβή των 2.000.000 δόσεων θα γίνει μέχρι τις 15 Νοεμβρίου και θα ακολουθήσουν στις αρχές Ιανουαρίου ακόμη 1.000.000 δόσεις.

3.000.000 εμβόλια από την εταιρεία Sanofi Pasteur. Η παραλαβή θα ξεκινήσει 15 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί αρχές Ιανουαρίου.

Ενώ λοιπόν βαρύτατες κατηγορίες βαραίνουν τις εν λόγω εταιρίες και βρίσκονται υπό διερεύνηση εξ αιτίας των αγωγών που έχουν ασκηθεί, η Ελλάδα κάνει "ανενόχλητη" τις παραγγελίες της...

Φαίνεται πως η ελληνική κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο Υγείας δεν έχουν ενημερωθεί για τις "Τραγικές συνέπειες" των εμβολιασμών "ενάντια στη γρίπη" των χοίρων στο παρελθόν και πως έχουν "άγνοια" του κατηγορητηρίου που βαραίνει τις εταιρίες από τις οποίες παρήγγειλαν τα "αγαθά" και "ευεργετικά" σκευάσματα... για να "προστατεύσουν" όπως ισχυρίζονται τα παιδιά μας...

Ή μήπως γνωρίζει ήδη????

Στην Πολωνία συνέλαβαν γιατρούς που προκάλεσαν το θάνατο αστέγων, στους οποίους έκαναν τα εν λόγω εμβόλια

Η Πολωνία δήλωσε ότι "Θα αρνηθεί να εμβολιάσει τους πολίτες της."


1976 Swine Flu Propaganda


Περισσότερα διαβάστε εδώ
http://enotikoaristero.wordpress.com/2009/09/11/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου